Geen onderdeel van een categorie

C2Y is geregistreerd dienstverlener van de KMO Portefeuille

C2Y ontwikkelde de voorbije jaren steeds meer software programma’s op maat voor hun klanten. Nieuwe programma’s vragen om nieuwe opleidingen en daarom wordt ook het opleidingsaanbod verder uitgebreid en sinds 2021 ook ondersteund door de KMO Portefeuille.

Uw eigen bedrijfssoftware
“Wie op dit moment op zoek gaat naar een degelijk ERP- of CRM pakket heeft keuze te over” weet Michel Hayen. “Er bestaan honderden programma’s en het ene is nog beter dan het andere. Deze pakketten zijn echter nooit helemaal op maat, verschillende functionaliteiten zijn niet van toepassing en maken het systeem onduidelijker voor uw medewerkers. Tegelijk zijn er andere functionaliteiten die ontbreken en is de administratieve, sales of technische afdeling genoodzaakt om nog met een ander programma te werken dat niet gekoppeld is. Dat is natuurlijk te vermijden. Daarom bouwen wij met C2Y een oplossing op maat die perfect doet wat het moet doen en de bruggen bouwt tussen de verschillende afdelingen van uw bedrijf.”

Implementatie van de software en opleidingen met KMO steun
Zodra de software klaar is en we deze samen met u hebben doorgenomen, helpen we u met de implementatie en organiseren we opleidingen zodat ook uw medewerkers begrijpen hoe het programma in elkaar zit en hoe ze er op de meest efficiënte manier mee kunnen werken.

Sinds 2021 is C2Y geregistreerd dienstverlener van de KMO portefeuille en kan u voor deze opleidingen financiële steun aanvragen.  Ook voor alle algemene software bieden we opleidingen aan zodat uw medewerkers nog efficiënter en met meer zelfvertrouwen tewerk kunnen gaan.