C2Y

C2Y staat voor ‘Close 2 You’, wat ineens alles zegt over het bedrijf.

Als specialist voor informatica-oplossingen voor (kleine) kmo’s en (grote) bedrijven beschikt C2Y over een team gepassioneerde experten die dicht bij hun klanten en de laatste nieuwigheden van de IT-wereld staan. Zij nemen niet alleen de dagelijkse IT-taken uit handen, maar tackelen evengoed alle uitdagingen die een klant kan voorleggen. Het motto van de organisatie is niet voor niets: ‘Komt goed!’. De ‘fixers’ van C2Y zijn graag geziene IT’ers bij de bedrijven waarvoor ze werken, omdat ze zorgen voor persoonlijk maatwerk, proactieve ondersteuning, en dito advies.

C2Y is onder anderen de geprefereerde IT-partner voor de DronePort-campus en de DronePort-bewoners. Michel Hayen: “Vermits technologie en innovatie deel uitmaakt van het C2Y-dna, voelen we ons hier als een vis in het water. Daarbij geloven we ook dat we ons deel moeten doen om de starters en scale-ups in de drone-industrie te ondersteunen, zodat ze zich kunnen focussen op hún corebusiness, en niet op hun IT-infrastructuurbeslommeringen.”

C2Y staat uw onderneming en haar medewerkers ook graag bij met opleidingen op maat.
We geven opleidingen van onze eigen software en telefonie-oplossingen maar ook van andere softwarepakketten zodat uw medewerkers op de meest efficiënte manier kunnen werken. Voor al onze opleidingen zijn we geregistreerd dienstverlener van de KMO Portefeuille en kan u dus een subsidie aanvragen.

Wat doen we?

Voor C2Y staan de klanten en hun IT-vragen centraal. We gaan voor tevredenheid bij de IT-gebruikers en voor de oplossing die écht werkt!

Wat doen we?

Wie helpen we?

Kleine eenmanszaak of een kmo-(groei)bedrijf met 150+ werknemers? C2Y ondersteunt iedereen met evenveel aandacht en passie.

Wie helpen we?

Waarom kiezen voor C2Y?

Bij C2Y kennen we alleen maar tevreden en zelfs enthousiaste klanten. Lees/luister/kijk naar wat zij te zeggen hebben over onze dienstverlening!

Waarom kiezen voor C2Y?