televentas
Succesverhalen

Boris Lammens (Televentas): “Je kiest een leverancier, je krijgt een partner!”

C2Y zorgt voor bedrijven in alle sectoren. Zeker met betrekking tot telefonie hebben we expertise die de gemiddelde kmo kosten bespaart én naar een hoger niveau tilt. Als telefoneren dan je corebusiness is, kan dat natuurlijk tellen!

Zo belandde contact- en servicecenter Televentas na zoektocht om de ideale IT-partner bij C2Y. Het bedrijf focust zich op (telefonische) ‘outbound’ activiteiten. CEO Boris Lammens: “De meerwaarde van menselijk contact met een proactieve attitude, wordt in het gedigitaliseerde tijdperk van vandaag zwaar onderschat wanneer men spreekt over ‘commerciële opportuniteiten’. We profileren ons enerzijds als een partij die enorm commercieel te werk gaat in haar diensten en anderzijds als partner in het uitdenken en perfectioneren van marketingacties.”

Lammens getuigt met plezier over zijn ervaring met C2Y: “Werken met C2Y is geeft me een ander gevoel dan ik had met mijn voorgaande IT-leveranciers. Michel staat dicht bij ons. Zo dicht zelfs dat hij spontaan verbeteringen kan aangeven, ook als dat niet direct gevraagd is.”

“Een mooi voorbeeld hiervan zijn onze huidige headsets (vrij cruciaal voor een contactcenter) die een derde kosten van de vorige, terwijl de medewerkers een groter comfort ervaren. Los daarvan is ook onze telefoniekost met 60% gezakt zonder kwaliteitsverlies.”

“Ik kan C2Y alleen maar aanraden. Je kiest een leverancier, je krijgt een partner. Goed bereikbaar, kwaliteitsvolle producten, creatieve oplossingen, correct geprijsd. En ik meen elk woord dubbel en dik”, besluit Lammens.

Neem het dus niet van ons aan. Luister gewoon naar onze klanten!

Ook zin in budgetvriendelijke en zorgeloze IT? Geef ons een seintje voor een vrijblijvend gesprek!